Velg en side

Det fins mange måter å tilfredsstille seg selv på, noen mer avanserte enn andre. Noen er fornøyd med høyrehånda, mens andre vil ha det litt mer sofistikert. Vi husker alle filmen om den fingernemme doktoren, men sexleketøy kan gjøre mer for deg enn du tror. Skal du likevel velge ett billig sexleketøy, kan en dildo være tingen.

Dildoer

En dildo er en replika av en ekte erigert penis. Det kan til og med være en avstøpning av mannen din sin eller en kjent pornostjerne. Det er et relativt billig sexleketøy som kan brukes alene eller med sin partner. Det fins dildoer som tilfredsstiller alle behov, enten du er kvinne eller mann.

Det fins mange typer:

*Dildo

*Vibrator

*Analplugg

*Buttkuler

*Klitorisføler

*Strap-on

*Dobbel dildo

Dette er bare et lite utvalg. Kan du la vær å utforske det mer?

Andre sexleketøy

Det er mange andre måter å leke på. Det kan være for å skape en gnist i sexlivet, eller å tilfredsstille behov man har. Sexlysten varierer gjennom livet og noen ganger er det greit å ha leketøyene tilgjengelig.

Man sier at det er kun den seksuelle fantasien som setter grenser og slik er det også med sex. Når man snakker om god sex mellom to personer, er det mange ting man kan gjøre. Som for eksempel å kle seg ut. Noen liker å dominere eller å bli dominert, og denne formen for sex kalles BDSM.

Her kan alt fra gagger til pisk være spennende å utforske. Det handler om å bevege seg mot smertegrenser, men aldri å gå over. Det handler også om rollespill, noe mange har behov for i en stadig mer travel og stressende hverdag. Vil du ta steget ut i BDSM, kan du finne mange billige sexleketøy. For du kan sikkert lage moro uten sexleketøy, men har du dem tilgjengelig, så vil det garantert bli hett. Noe du kanskje har lengtet etter?