Velg en side

Veldig mange tror at en banjo er billig men det er ikke sant og dette er en utfordring som svært mange banjoelskere sliter med. De har ikke råd til en skikkelig banjo og det kan være vanskelig for enkelte å spare til en banjo. Derfor har vi skrevet en bloggpost nå om hvordan du kan finansiere ditt favorittinstrument:

Kredittkort

Hvis du ønsker en god og kortsiktig måte å finansiere banjoen på så kan et kredittkort være tingen. Det er veldig enkelt å få kredittkort og det er veldig enkelt å bruke. Dessverre så er renten høy så det er ikke anbefalt å kjøpe banjo over tid på kredittkort. Hvis du f.eks venter på skattepenger eller feriepenger for å kjøpe en banjo så kan et kredittkort være en svært gunstig måte å finansiere banjoen på.

Forbrukslån

Forbrukslån har et veldig frynsete rykte og det ikke uten grunn. Det er flere som har lånt seg bort både gård og grunn men for oss banjoelskere så kan det definitivt være en mulig for å finansiere alle banjoers mor. Renten på forbrukslån begynner å bli ganske grei så det er ikke helt umulig at dette kan være et veldig godt alternativ for veldig mange. Det er likvevel viktig å huske på å betale ned lånet så raskt som mulig, man ønsker ikke å betaler banjo-renter.

Lån fra familie

Det er kanskje litt kleint å spørre de du er glad i om de har noen penger som du kan låne til en banjo men når du tenker over det så er det jo faktisk de som nyter godt av at du spiller banjo. Her kan man slippe unna renter og ikke minst bidra positivt til lydbildet hjemme.

Prøv lykken på nettcasino

Dette er en annen form for finansiering med høy risiko men det kan være verdt det. Vi vet at det flere spilleglade banjospillere i Norge. Hvis du er usikker så kan du prøve deg på noen av Mr Green gratis spinn.

Spar penger

Som alltid så sparer vi det beste til slutt. Sparing uansett inntekt er den beste måten å finansiere din banjo på. Du slipper å pådra deg gjeld eller risiko. Det føles veldig mye bedre å finansiere en banjo med dine egne penger enn noen andre sine penger. Da får banjoen en historie som man faktisk ikke kan sette en pris på.

Evt. kan du spille på gata for å tjene pengene 🙂